Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 g de tomate maduro en trozos
- 150 g de cebolla en trozos
- 100 g de pimiento rojo en trozos
- 2 - 3 dientes de ajo
- 70 g de zanahoria en trozos
- 70 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 cucharadita de sal
- 1 cucharadita de azúcar
- 4 ramitas de hierbabuena fresca
- 700 g de agua
- 8 rebanadas de pan tostado
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 316 kJ / 76 kcal
- Białko
- 2.6 g
- Węglowodany
- 14.7 g
- Tłuszcz
- 0.7 g
- Błonnik
- 2.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Paté de higaditos y manzana al oporto
15ωρ. 15 λεπτ.
Salsa de cebolla roja y vino tinto (para carnes rojas)
30 min
Paté de champiñones y nueces
5min
Sopa de verduras
50 min
Crema de tomate
30 min
Compota de ruibarbo con yogur
20 min
Sopa de pimiento rojo y calabacín
30 min
Sopa de cebolla
1 godz. 10 min
Mermelada de chalote
30 min
Crema de lechuga
40 min
Sopa de tomate
30 min
Crema ligera de tomate
25 min