Urządzenia i Akcesoria
Oliwa czosnkowa
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
8 porcji
Składniki
-
4 gałązki natki pietruszki, świeżej, tylko liście
-
4 ząbki czosnku
-
120 g oliwy z oliwek
-
¼ łyżeczki soli
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
73.5 mg
Białko
0.1 g
Kalorie
564.9 kJ /
135 kcal
Tłuszcz
15 g
Błonnik
0.1 g
Tłuszcz nasycony
2.1 g
Węglowodany
0.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
KUCHNIA ŚRÓDZIEMNOMORSKA
83 Przepisy
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Masło ziołowe
15 min
Masło z suszonymi pomidorami, bazylią i parmezanem
10 min
Pasta jajeczna
5 min
Włoskie masło ziołowe
5 min
Oliwa portugalska
10 min
Oliwa sycylijska
10 min
Oliwa toskańska
10 min
Masło z gorgonzolą i pieczonym czosnkiem
1 godz. 10 min
Oliwa bazyliowa
20 min
Oliwa chili
10 min
Pasta z suszonych pomidorów z karczochami
2 godz. 10 min
Masło czosnkowo-ziołowe
5 min