Urządzenia i Akcesoria
Oliwa czosnkowa
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
8 porcji
Składniki
-
4 gałązki natki pietruszki, świeżej, tylko liście
-
4 ząbki czosnku
-
120 g oliwy z oliwek
-
¼ łyżeczki soli
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
73.5 mg
Białko
0.1 g
Kalorie
564.9 kJ /
135 kcal
Tłuszcz
15 g
Błonnik
0.1 g
Tłuszcz nasycony
2.1 g
Węglowodany
0.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
KUCHNIA ŚRÓDZIEMNOMORSKA
83 Przepisy
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Sos pietruszkowy (persillade)
5 Min
Oliwa portugalska
10 Min
Oliwa sycylijska
10 Min
Oliwa toskańska
10 Min
Oliwa aromatyzowana rozmarynem, szałwią i tymiankiem
10 Min
Oliwa cytrynowo-rozmarynowa
2 Std. 20 Min
Sos barbecue z whisky
50 Min
Oliwa bazyliowa
20 Min
Oliwa chili
10 Min
Sos barbecue (BBQ)
10 Min
Dressing do sałatki Cezar
5 Min
Sos hamburgerowy
5 Min