
Urządzenia i Akcesoria
Włoskie masło ziołowe
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
6 porcji
Składniki
-
suszonych pomidorów, w oleju odsączonych z zalewy20 g
-
zielonych oliwek, bez pestek20 g
-
ząbki czosnku2
-
soli½ łyżeczki
-
pieprzu czarnego, mielonego½ łyżeczki
-
papryki słodkiej, mielonej½ łyżeczki
-
masła miękkiego, pokrojonego na kawałki130 g
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
171.4 kcal /
717.2 kJ
Białko
0.8 g
Tłuszcz
18.2 g
Węglowodany
2.6 g
Błonnik
0.7 g
Tłuszcz nasycony
11.2 g
Sód
256.6 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

WIELKIE GRILLOWANIE
10 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Dip jogurtowy z żurawiną i curry
20 min
Masło ziołowe
15 min
Pasta pomidorowa z bazylią i serem feta
10 min
Pesto pomidorowe
15 min
Masło ziołowe z nerkowcami
1 godz. 10 min
Masło z suszonymi pomidorami, bazylią i parmezanem
10 min
Masło ziołowe
10 min
Sos winegret z olejem z suszonych pomidorów
5 min
Masło pietruszkowe
10 min
"Masło" z awokado
10 min
Masło pomidorowo-czosnkowe
10 min
Masło czosnkowo-ziołowe
5 min