
Urządzenia i Akcesoria
Cuscuz com frango, funcho e laranja
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
4 doses
Składniki
-
cuscuz250 g
-
água150 g
-
mostarda1 c. sopa de
-
bolbo de funcho partido em quartos200 g
-
azeite30 g
-
peito de frango cortado em tiras250 g
-
sal½ c. chá de
-
pimenta1 pitada de
-
laranjas3
-
vinagre1 c. sopa de
-
Sementes de papoila q.b. p/ guarnecer
Wartości odżywcze na 1 dose
Kalorie
439.2 kcal /
1837.6 kJ
Białko
22.9 g
Tłuszcz
10.4 g
Węglowodany
64.5 g
Błonnik
6.1 g
Tłuszcz nasycony
1.5 g
Sód
389.8 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Abril com a Bimby®
48 Przepisów
Portugalia
Portugalia