Bacalhau com tapenade, tomate e cuscuz

Bacalhau com tapenade, tomate e cuscuz

4.3 4 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
2 doses

Składniki

Tapenade
  • azeitonas pretas s/ caroço
    75 g
  • azeite
    25 g
  • orégãos
    1 c. chá de
  • sal
    ½ c. chá de
  • filetes de anchova
    2
Bacalhau
  • coentros
    15 g
  • água
    700 g
  • azeite mais q.b. p/ regar
    10 g
  • postas de bacalhau demolhado
    500 g
  • tomate-cereja cortado em metades
    250 g
  • sal
    1 c. chá de
  • pimenta
    1 pitada de
  • limão só o sumo
    1
  • cuscuz
    300 g

Wartości odżywcze na 1 dose

Kalorie 1518.5 kcal / 6353.4 kJ
Białko 177.9 g
Tłuszcz 31.8 g
Węglowodany 125.8 g
Błonnik 11.7 g
Tłuszcz nasycony 4.4 g
Sód 19757.9 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...