Sopa juliana con verduras frescas

Sopa juliana con verduras frescas

4.7 507 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
6 raciones

Składniki

  • 60 g de pimiento verde
  • 60 g de pimiento rojo
  • 100 g de zanahorias en trozos
  • 200 g de patata en trozos
  • 100 g de calabacín en trozos
  • 100 g de acelgas en trozos
  • 150 - 200 g de cebolla en cuartos
  • 30 g de apio
  • 1000 g de agua
  • 2 pastillas de caldo de carne
  • 30 g de aceite de oliva
  • 1 pellizco de pimienta negra molida

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 72 kcal / 302 kJ
Białko 2.1 g
Tłuszcz 2.8 g
Węglowodany 9.7 g
Błonnik 2.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...