Sopa de pimiento rojo y calabacín

Sopa de pimiento rojo y calabacín

4.3 417 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
6 raciones

Składniki

  • 300 g de pimiento rojo en trozos
  • 1 calabacín con piel (300 g)
  • 40 g de aceite de oliva virgen extra
  • 200 g de cebolla en cuartos
  • 1 diente de ajo
  • 1 pastilla de caldo de verduras (para 0,5 l)
    1 cucharadita de sal
  • 600 g de agua
  • 100 g de nata para cocinar
  • 1 pellizco de pimienta negra recién molida

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 129 kcal / 537 kJ
Białko 2.4 g
Tłuszcz 10.4 g
Węglowodany 6.3 g
Błonnik 2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...