Crema de zanahoria y espárragos con almendras

Crema de zanahoria y espárragos con almendras

4.5 491 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 raciones

Składniki

  • 50 g de almendras crudas con piel
  • 30 g de cebolla
    30 g de chalota
  • 30 g de aceite de oliva virgen extra
  • 300 g de espárragos verdes (sin la parte leñosa), en trozos (4 cm)
    300 g de espárragos blancos
  • 300 g de zanahorias en trozos (4 cm)
  • 450 g de agua
  • 1 cucharadita de sal
  • 1 - 2 pellizcos de pimienta molida

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 477 mg
Białko 5 g
Kalorie 778 kJ / 186 kcal
Tłuszcz 14 g
Błonnik 5.2 g
Tłuszcz nasycony 1 g
Węglowodany 6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...