Risotto con pera y gorgonzola

Risotto con pera y gorgonzola

4.4 672 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
6 raciones

Składniki

  • de caldo de verduras
    900 g
  • de cebolla
    60 g
  • de aceite de oliva virgen extra
    30 g
  • de arroz carnaroli
    350 g
    350 g de arroz de grano redondo
  • de vino blanco seco
    50 g
  • de sal
    ½ cucharadita
  • de mantequilla
    30 g
  • de queso gorgonzola
    200 g
  • de pera pelada
    200 g

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 416 kcal / 1737 kJ
Białko 9.45 g
Tłuszcz 20.56 g
Węglowodany 48.19 g
Błonnik 2.05 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...