Risotto con pera y gorgonzola

Risotto con pera y gorgonzola

4.4 676 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
6 raciones

Składniki

  • 900 g de caldo de verduras
  • 60 g de cebolla
  • 30 g de aceite de oliva virgen extra
  • 350 g de arroz carnaroli
    350 g de arroz de grano redondo
  • 50 g de vino blanco seco
  • ½ cucharadita de sal
  • 30 g de mantequilla
  • 200 g de queso gorgonzola
  • 200 g de pera pelada

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 416 kcal / 1737 kJ
Białko 9.45 g
Tłuszcz 20.56 g
Węglowodany 48.19 g
Błonnik 2.05 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...