Risotto con pera y gorgonzola
TM5 TM6

Risotto con pera y gorgonzola

4.4 (633 oceny)

Składniki

  • 900 g de caldo de verduras
  • 60 g de cebolla
  • 30 g de aceite de oliva virgen extra
  • 350 g de arroz carnaroli
    lub 350 g de arroz de grano redondo
  • 50 g de vino blanco seco
  • ½ cucharadita de sal
  • 30 g de mantequilla
  • 200 g de queso gorgonzola
  • 200 g de pera pelada

Wartości odżywcze
na 1 ración
Kalorie
1737 kJ / 416 kcal
Białko
9.45 g
Węglowodany
48.19 g
Tłuszcz
20.56 g
Błonnik
2.05 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy