Quenelles de semoule et lard en gratin

Quenelles de semoule et lard en gratin

3.4 48 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions

Składniki

  • de lait
    300 g
  • de beurre coupé en dés, et un peu pour le plat
    110 g
  • de comté râpé
    80 g
  • du sel
  • du poivre moulu
  • de semoule de blé dur
    200 g
  • œufs
    3
  • de noix de muscade fraîchement râpée
    2 pincées
  • eau salée
  • gousse d'ail pelée et dégermée
    1
  • de persil frais équeutés
    2 brins
  • de champignons de Paris frais émincés
    300 g
  • de lard
    6 tranches fines
  • de fromage à raclette
    6 tranches

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 659 kcal / 2739 kJ
Białko 26 g
Tłuszcz 43 g
Węglowodany 39 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...