Quenelles de semoule et lard en gratin

Quenelles de semoule et lard en gratin

3.4 49 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions

Składniki

  • 300 g de lait
  • 110 g de beurre coupé en dés, et un peu pour le plat
  • 80 g de comté râpé
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 200 g de semoule de blé dur
  • 3 œufs
  • 2 pincées de noix de muscade fraîchement râpée
  • eau salée
  • 1 gousse d'ail pelée et dégermée
  • 2 brins de persil frais équeutés
  • 300 g de champignons de Paris frais émincés
  • 6 tranches fines de lard
  • 6 tranches de fromage à raclette

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 26 g
Kalorie 2739 kJ / 659 kcal
Tłuszcz 43 g
Węglowodany 39 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...