Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g de nueces en mitades
- 50 g de almendras crudas sin piel
- 4 dientes de ajo
- 40 g de aceite de oliva
- ½ cucharadita de sal
- 1200 g de caldo de ave
- 350 g de arroz blanco de grano largo
- 200 g de dados de beicon
- 100 g de pimiento rojo en trozos
- 200 g de cebolla en cuartos
- 60 g de tallos de apio en trozos
- 1 cucharada de perejil fresco picado
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1991 kJ / 476 kcal
- Białko
- 15.4 g
- Węglowodany
- 48.8 g
- Tłuszcz
- 24.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.7 g
- Błonnik
- 3.6 g
- Sód
- 736.6 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Lentejas con arroz al aroma de jerez
30 min
Frittata Caprese
30 min
Arroz con atún
25 min
Macarrones integrales con lentejas
30 min
Pasta con guisantes y langostinos
40 min
Tortilla de arroz
40 min
Tallarines con calabacín, menta y limón
20 min
Crumble de tomate y cuscús al azafrán
45 min
Risotto con beicon y manzana
30 min
Farfalle con gorgonzola y pera
25 min
Carbonara vegetariana
15 Min
Arroz estilo pizza
50 min