Urządzenia i Akcesoria
Pork Fillet with Sauerkraut and Potato Purée
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 portions
Składniki
-
onions quartered100 g
-
bacon lardons100 g
-
pork fillet500 - 600 g
-
fine sea salt2 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
sweet paprika1 - 1 ½ tsp
-
smoked lean bacon (60-80 g)6 - 8 slices
-
sauerkraut, preserved500 g
-
dried bay leaf (opcjonalnie)1
-
juniper berries (opcjonalnie)3
-
water500 g
-
potatoes cut in pieces (3 cm)750 g
-
frying oil (e.g. vegetable, groundnut)3 Tbsp
-
onions sliced250 g
-
milk140 g
-
unsalted butter diced40 g
-
ground nutmeg to taste2 - 3 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
47 g
Kalorie
2467 kJ /
590 kcal
Tłuszcz
25 g
Błonnik
6.4 g
Węglowodany
37 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Colourful Tuna Rice Salad
40 Min
Chicken Breasts Pizzaiola with Celeriac and Potato Purée
1 Std.
Chicken with creamy vegetable sauce
50 Min
Chicken and Pepper Souvlaki with Rice
1 Std. 5 Min
Meatballs with White Wine Mushroom Sauce
35 Min
Lemon Chicken with Couscous and Tzatziki
30 Min
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
45 Min
Pork, Chestnut and Chorizo Stew
26 Std. 15 Min
Tomato Risotto with Lemon Ricotta Stuffed Chicken Breast
45 Min
Beef Meatballs (Soutzoukakia) with Tomato Rice
1 Std.
Chicken and Warm Potato Salad
55 Min
Chicken Étouffée
45 Min