Coulant chocolat-cannelle

Coulant chocolat-cannelle

4.7 132 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
10 portions

Składniki

  • de beurre coupé en morceaux, et un peu pour les ramequins
    100 g
  • de farine de blé et un peu pour les ramequins
    80 g
  • de chocolat noir détaillé en morceaux
    250 g
  • de lait
    45 g
  • de crème liquide 30-40% m.g.
    45 g
  • œufs
    3
  • de sucre en poudre
    40 g
  • de cannelle en poudre
    2 c. à café

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 298.5 kcal / 1243.2 kJ
Białko 5 g
Tłuszcz 19.6 g
Węglowodany 23.5 g
Błonnik 3 g
Tłuszcz nasycony 12.5 g
Sód 19.9 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...