Milhojas de ibéricos con salsa de membrillo

Milhojas de ibéricos con salsa de membrillo

4.7 30 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
6 raciones

Składniki

Milhojas
  • solomillos de cerdo ibérico, abiertos como un filete
    2
  • de jamón ibérico en lonchas finas
    100 g
  • de jamón cocido
    150 g
  • de queso en lonchas
    150 g
  • de ciruelas pasas sin hueso
    150 g
  • de beicon ahumado en lonchas
    200 g
  • batatas peladas, en rodajas de 1 cm
    2
  • de agua
    600 g
Salsa de membrillo
  • de cebolla en cuartos
    350 g
  • de mantequilla
    50 g
  • de aceite de oliva
    30 g
  • de nata (18% materia grasa)
    200 g
  • de dulce de membrillo en trozos
    200 g
  • de champiñones frescos laminados
    150 g
  • de sal
    ½ cucharadita
  • de pimienta molida
    1 - 2 pellizcos

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 700 kcal / 2926 kJ
Białko 53.2 g
Tłuszcz 40.7 g
Węglowodany 30.2 g
Błonnik 9.1 g
Tłuszcz nasycony 18.6 g
Sód 1758.6 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...