Turrón de foie, cebolla frita y mango

Turrón de foie, cebolla frita y mango

4.7 107 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 15 min
36 unidades

Składniki

  • 50 g de azúcar
  • 100 g de almendras tostadas sin sal
  • 1 - 2 pellizcos de sal
  • 200 g de foie mi-cuit de pato Martiko, en trozos
  • ½ cucharadita de curry en polvo
  • 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
  • 60 - 80 g de mango maduro en rodajas, cortadas en 2-3 trozos o en dados
  • 2 - 3 cucharadas de cebolla frita crujiente
  • 80 - 100 g de biscotes con frutas (manzanas, arándanos, pasas, etc.)
    36 rebanadas de baguette, con frutas (manzanas, arándanos, pasas, etc.)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 unidad

Białko 1.4 g
Kalorie 246 kJ / 59 kcal
Tłuszcz 4.2 g
Błonnik 0.5 g
Węglowodany 3.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...