Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Gelatina de mermelada
- 6 hojas de gelatina
- 150 g de mermelada de frambuesas
- 250 g de zumo de arándanos rojos
- 1 cucharadita de agaragar (3 g)
Plancha de bizcocho genovés
- 4 huevos
- 120 g de azúcar
- 120 g de harina de repostería
- 1 pellizco de sal
Merengue de mermelada y montaje
- 100 g de mermelada de frambuesas
- 60 g de azúcar
- 40 g de agua
- 2 claras de huevo
- 2 - 3 gotas de colorante rojo (opcjonalnie)
- 24 frambuesas
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 387 kJ / 92 kcal
- Białko
- 2.2 g
- Węglowodany
- 18.4 g
- Tłuszcz
- 1.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.3 g
- Błonnik
- 0.4 g
- Sód
- 52.9 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tarta Joker
5h
Tarta helada de trufa y avellanas
31h
Bambas Boston cream
2h
Fraisier
6 Std. 20 Min
Mini tartas de chocolate con crema de mantequilla
1h
Cannoli al cacao con crema de café
1h
Tarta de queso con cerezas y fresas
5 Std. 45 Min
Mini eclairs de frambuesa
3h
Mousse tres chocolates
3h 15 min
Milhojas de merengue
1h 40min
Bizcocho plancha de chocolate
30min
Fantasmas de merengue
4h