Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 170 g de chocolate con leche en trozos
- 250 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 50 g de brandy
- 1 cucharada de café soluble
- 150 g de leche condensada
- 100 g de queso cremoso
- 20 g de mantequilla
- 30 g de cacao puro en polvo para rebozar
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 345 kJ / 83 kcal
- Białko
- 1.33 g
- Węglowodany
- 9.09 g
- Tłuszcz
- 4.54 g
- Błonnik
- 0.87 g
Alternatywne przepisy
Crema de chocolate y café con helado de vainilla
4h 20min
Trufas de tiramisú
45min
Tejas de almendras
12h 40min
Helado de gianduja
8h 15min
Helado rápido de avellanas
5 min
Trufas de tiramisú
1h
Trufas picantes de chocolate (Chocolat)
1h 20 min
Crujiente de almendras
1h
Trufas de chocolate blanco
1h 20 min
Helado de canela
9 Std.
Trufas de ron y canela
1h 15 min
Trufas de chocolate negro
4h 30 min