Urządzenia i Akcesoria
Melindres (Galicia)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
24 unidades
Składniki
-
6 yemas de huevo
-
30 g de licor de anís
-
30 g de mantequilla fundida
-
160 g de harina de repostería
-
50 g de agua
-
150 g de azúcar
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 unidad
Sód
3 mg
Białko
1.5 g
Kalorie
311 kJ /
74 kcal
Tłuszcz
2.7 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
1.1 g
Węglowodany
11 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pasteles de nata (Pastéis de nata)
50 min
Pelotas de fraile rellenas de crema pastelera
1 godz.
Orejas de carnaval
30 min
Galletas danesas
35 min
Tarta de manzana con glaseado de albaricoque
1 godz. 10 min
Huesillos extremeños (Extremadura)
40 min
Bica de Castro Caldelas
1 godz. 20 min
Raquetas de crema (Castilla y León)
3 godz. 15 min
Roscón gallego
1 godz. 30 min
Brioche con frutas y pasas
3 godz. 10 min
Lenguas de gato
40 min
Sobaos
30 min