Verrine à la pomme

Verrine à la pomme

3.9 61 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions

Składniki

  • de pommes pelées et détaillées en cubes
    300 g
  • de beurre demi-sel
    30 g
  • de sucre vanillé maison
    1 c. à soupe
  • œufs
    2
  • de sucre en poudre
    1 c. à soupe
  • de mascarpone
    150 g
  • de calvados
    1 c. à soupe
  • de caramel au beurre salé
    50 g
  • biscuits sablés au beurre type Roudor, émiettés
    4

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 448 kcal / 1877 kJ
Białko 7 g
Tłuszcz 29 g
Węglowodany 38.8 g
Błonnik 1.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...