
Urządzenia i Akcesoria
Verrine à la pomme
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
de pommes pelées et détaillées en cubes300 g
-
de beurre demi-sel30 g
-
de sucre vanillé maison1 c. à soupe
-
œufs2
-
de sucre en poudre1 c. à soupe
-
de mascarpone150 g
-
de calvados1 c. à soupe
-
de caramel au beurre salé50 g
-
biscuits sablés au beurre type Roudor, émiettés4
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
448 kcal /
1877 kJ
Białko
7 g
Tłuszcz
29 g
Węglowodany
38.8 g
Błonnik
1.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Balade bretonne
10 Przepisów
Francja
Francja