Urządzenia i Akcesoria
Sausage and Red Pepper Pasta
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
Parmesan cheese in pieces, plus extra shaved, to garnish4 oz
-
fresh ground black pepper plus extra to garnish¼ tsp
-
water50 oz
-
salt½ tsp
-
spaghetti8 oz
-
yellow onions sliced in half moons (¼ in.)4 oz
-
spicy Italian sausage casing removed, broken into pieces10 oz
-
red bell peppers diced (½ in.)6 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
739 mg
Białko
14 g
Kalorie
1155 kJ /
276 kcal
Tłuszcz
18 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Węglowodany
17 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Penne Bolognese
40 min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30 min
Shepherd's Pie
1 godz. 15 min
One Pot Cheeseburger Helper
45 min
Beef Ragout with Macaroni
30 min
Sun-Dried Tomato Spaghetti
45 min
Creamy Pasta with Peas
25 min
Deli Macaroni Salad
1 godz. 45 min
Tomato Basil Chicken Fettuccine
1 godz.
Biscuit Chicken Pot Pie
1 godz. 5 min
Salisbury Steak TV Dinner
1 godz.
Broccoli and Cheddar Baked Potatoes
1 godz. 25 min