Urządzenia i Akcesoria
Sausage and Red Pepper Pasta
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
Parmesan cheese in pieces, plus extra shaved, to garnish4 oz
-
fresh ground black pepper plus extra to garnish¼ tsp
-
water50 oz
-
salt½ tsp
-
spaghetti8 oz
-
yellow onions sliced in half moons (¼ in.)4 oz
-
spicy Italian sausage casing removed, broken into pieces10 oz
-
red bell peppers diced (½ in.)6 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
739 mg
Białko
14 g
Kalorie
1155 kJ /
276 kcal
Tłuszcz
18 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Węglowodany
17 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spicy Sausage Macaroni and Cheese
1 godz.
Tomato Basil Chicken Fettuccine
1 godz.
One Pot Cheeseburger Helper
45 min
Beef Ragout with Macaroni
30 min
Pork and Green Beans Sauté
45 min
Chicken Tetrazzini
40 min
Spaghetti with Beef and Olive Meatballs
40 min
One Pot Ravioli Soup
30 min
Fennel and Sausage with Rigatoni Pasta
40 min
Orange Garlic Chicken with Rice
50 min
Penne Bolognese
40 min
Salisbury Steak TV Dinner
1 godz.