Sausage and Red Pepper Pasta
TM6 TM5

Sausage and Red Pepper Pasta

4.5 (59 ocen)

Składniki

  • 4 oz Parmesan cheese, in pieces, plus extra shaved, to garnish
  • ¼ tsp fresh ground black pepper, plus extra to garnish
  • 50 oz water
  • ½ tsp salt
  • 8 oz spaghetti
  • 4 oz yellow onions, sliced in half moons (¼ in.)
  • 10 oz spicy Italian sausage, casing removed, broken into pieces
  • 6 oz red bell peppers, diced (½ in.)

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1155 kJ / 276 kcal
Białko
14 g
Węglowodany
17 g
Tłuszcz
18 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Błonnik
3 g
Sód
739 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy