Sausage and Red Pepper Pasta

Sausage and Red Pepper Pasta

4.5 66 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
6 portions

Składniki

  • Parmesan cheese in pieces, plus extra shaved, to garnish
    4 oz
  • fresh ground black pepper plus extra to garnish
    ¼ tsp
  • water
    50 oz
  • salt
    ½ tsp
  • spaghetti
    8 oz
  • yellow onions sliced in half moons (¼ in.)
    4 oz
  • spicy Italian sausage casing removed, broken into pieces
    10 oz
  • red bell peppers diced (½ in.)
    6 oz

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 276 kcal / 1155 kJ
Białko 14 g
Tłuszcz 18 g
Węglowodany 17 g
Błonnik 3 g
Tłuszcz nasycony 7 g
Sód 739 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...