
Urządzenia i Akcesoria
Korean Beef Bowl
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
Chili Soy Beef
-
flank steak cut into strips (¼ in.)16 oz
-
soy sauce1 oz
-
Korean chili paste (gochujang)1 oz
-
sesame oil½ oz
-
dark brown sugar1 tbsp
-
ground black pepper¼ tsp
Dressing
-
green apple (4 oz prepared, peeled and cored)1
-
yellow onions cut into pieces4 oz
-
garlic clove1
-
sugar½ oz
-
Korean chili paste (gochujang)2 oz
-
mirin1 oz
-
sesame oil1 oz
-
water2 oz
-
lemon juice½ oz
-
soy sauce½ oz
Vegetables and Assembly
-
jasmine rice7 oz
-
water42 oz
-
salt1 tsp
-
baby spinach3 ½ oz
-
non-stick cooking spray
-
large eggs cold4
-
salt to season
-
white button mushrooms (opcjonalnie) sliced3 ½ oz
-
zucchini julienned4 oz
-
carrots julienned4 oz
-
green onions sliced in rounds, to garnish1 - 2
-
toasted sesame seeds
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
633 kcal /
2648 kJ
Białko
39 g
Tłuszcz
24 g
Węglowodany
64 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Sód
1137 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Peruvian Steak Bowl with Aji Verde
1 godz.
Sweet and Sour Beef Short Ribs
30 min
Sticky Sesame Chicken
40 min
Kung Pao Chicken
1 godz. 5 min
Bibimbap
55 min
Gochujang Ramen Noodles
30 min
Teriyaki Chicken
1 godz.
Pineapple Teriyaki Salmon
30 min
Asian Sloppy Joes
1 godz. 50 min
Korean Beef Sauté
1 godz. 25 min
Shrimp Tacos with Denver Salsa
25 min
Turkey Taco Bowl
1 godz.