Broccoli and Cheddar Baked Potatoes
TM6 TM5

Broccoli and Cheddar Baked Potatoes

4.2 ( 53 oceny )

Składniki

  • 40 oz water
  • 2 russet potatoes large (approx. 28-32 oz total), washed
  • 6 oz broccoli florets
  • 7 oz sharp cheddar cheese cubed
  • 6 oz plain Greek yogurt
    lub 6 oz sour cream
  • 4 oz unsalted butter softened, cubed
  • 2 oz whole milk
  • ½ tsp salt to taste (opcjonalnie)
  • ½ tsp ground black pepper to taste (opcjonalnie)
  • ½ tsp paprika
  • salt to season, and sprinkle potato skins (opcjonalnie)
  • ground black pepper to season (opcjonalnie)
  • 1 tbsp olive oil
  • fresh chives for garnish, minced

Wartości odżywcze
na 1 piece
Kalorie
692 kcal / 2895 kJ
Białko
19 g
Tłuszcz
52 g
Węglowodany
39 g
Błonnik
4 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy