Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 oz water
- 2 russet potatoes, large (approx. 28-32 oz total), washed
- 6 oz broccoli florets
- 7 oz sharp cheddar cheese, cubed
-
6
oz plain Greek yogurt
lub 6 oz sour cream - 4 oz unsalted butter, softened, cubed
- 2 oz whole milk
- ½ tsp salt, to taste
- ½ tsp ground black pepper, to taste
- ½ tsp paprika
- salt, to season, and sprinkle potato skins (opcjonalnie)
- ground black pepper, to season (opcjonalnie)
- 1 tbsp olive oil
- fresh chives, for garnish, minced
- Wartości odżywcze
- na 1 piece
- Kalorie
- 2895 kJ / 692 kcal
- Białko
- 19 g
- Węglowodany
- 39 g
- Tłuszcz
- 52 g
- Błonnik
- 4 g
Alternatywne przepisy
Steamed Corn on the Cob
25 min
Greek Rice
1h 20 min
Three Cheese Pasta Shells
40 min
Cheddar Biscuits
20min
Sausage and Red Pepper Pasta
45 min
Mushroom-Stuffed Potato Patties
1h
Creamy Pasta with Peas
25 min
Cauliflower Artichoke Cheese Bake
1h 10 min
Hash Brown Cups
1h
Chicken and Cheddar Meatballs
1h 20 min
Butternut Squash Macaroni and Cheese
1h 15 min
Muffin Pan Lasagnas
1h