Broccoli and Cheddar Baked Potatoes

Broccoli and Cheddar Baked Potatoes

4.3 61 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
4 pieces

Składniki

  • water
    40 oz
  • russet potatoes large (approx. 28-32 oz total), washed
    2
  • broccoli florets
    6 oz
  • sharp cheddar cheese cubed
    7 oz
  • plain Greek yogurt
    6 oz
    6 oz sour cream
  • unsalted butter softened, cubed
    4 oz
  • whole milk
    2 oz
  • salt to taste, plus extra to season
    ½ tsp
  • ground black pepper to taste, plus extra to season
    ½ tsp
  • paprika
    ½ tsp
  • salt (opcjonalnie) to sprinkle potato skins
  • olive oil
    1 tbsp
  • fresh chives for garnish, minced

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 piece

Białko 19 g
Kalorie 2895 kJ / 692 kcal
Tłuszcz 52 g
Błonnik 4 g
Węglowodany 39 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...