Urządzenia i Akcesoria
Broccoli and Cheddar Baked Potatoes
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
4 pieces
Składniki
-
water40 oz
-
russet potatoes large (approx. 28-32 oz total), washed2
-
broccoli florets6 oz
-
sharp cheddar cheese cubed7 oz
-
6 oz sour creamplain Greek yogurt6 oz
-
unsalted butter softened, cubed4 oz
-
whole milk2 oz
-
salt to taste, plus extra to season½ tsp
-
ground black pepper to taste, plus extra to season½ tsp
-
paprika½ tsp
-
salt (opcjonalnie) to sprinkle potato skins
-
olive oil1 tbsp
-
fresh chives for garnish, minced
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
19 g
Kalorie
2895 kJ /
692 kcal
Tłuszcz
52 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
39 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
New Jersey Tomato Pie
45 min
Guacamole (TM5/6 Metric)
5 min
Avocado Tuna Boats
30 min
Sun-Dried Tomato Spaghetti
45 min
Sweet Potato Stuffed Shells with Cauliflower Alfredo Sauce
1 godz. 30 min
Mac and Cheese Muffins
1 godz. 5 min
Detox Water (Flat Belly)
25 min
Citrus Punch Cocktail
8 godz. 30 min
Marinara Dipping Sauce
10 min
One Pot Ravioli Soup
30 min
Deli Macaroni Salad
1 godz. 45 min
Macaroni and Cheese
35 min