Urządzenia i Akcesoria
Broccoli and Cheddar Baked Potatoes
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
4 pieces
Składniki
-
water40 oz
-
russet potatoes large (approx. 28-32 oz total), washed2
-
broccoli florets6 oz
-
sharp cheddar cheese cubed7 oz
-
6 oz sour creamplain Greek yogurt6 oz
-
unsalted butter softened, cubed4 oz
-
whole milk2 oz
-
salt to taste, plus extra to season½ tsp
-
ground black pepper to taste, plus extra to season½ tsp
-
paprika½ tsp
-
salt (opcjonalnie) to sprinkle potato skins
-
olive oil1 tbsp
-
fresh chives for garnish, minced
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
19 g
Kalorie
2895 kJ /
692 kcal
Tłuszcz
52 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
39 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Baked Chicken Nuggets
1 Std. 15 Min
Longevity Noodles
40 Min
Pasta Primavera
50 Min
Sausage Calzone with Sun-Dried Tomatoes
40 Min
Tomato Basil Pasta
45 Min
Three Egg French Omelet
30 Min
Chicken with Creamed Spinach Crepes
1 Std. 50 Min
Caprese Frittata
30 Min
Colcannon with Sausages and Guinness Gravy
1 Std. 5 Min
Broccoli and Cheese Stromboli
1 Std. 20 Min
English Breakfast Popovers
35 Min
Garlic Shrimp and Grits
1 Std. 10 Min