
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 oz water
- 2 russet potatoes large (approx. 28-32 oz total), washed
- 6 oz broccoli florets
- 7 oz sharp cheddar cheese cubed
-
6
oz plain Greek yogurt
lub 6 oz sour cream - 4 oz unsalted butter softened, cubed
- 2 oz whole milk
- ½ tsp salt to taste (opcjonalnie)
- ½ tsp ground black pepper to taste (opcjonalnie)
- ½ tsp paprika
- salt to season, and sprinkle potato skins (opcjonalnie)
- ground black pepper to season (opcjonalnie)
- 1 tbsp olive oil
- fresh chives for garnish, minced
- Wartości odżywcze
- na 1 piece
- Kalorie
- 692 kcal / 2895 kJ
- Białko
- 19 g
- Tłuszcz
- 52 g
- Węglowodany
- 39 g
- Błonnik
- 4 g