Urządzenia i Akcesoria
Baked Piri Piri Chicken with Chopped Vegetable Salad
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 7 godz. 20 min
4 portions
Składniki
Piri Piri Chicken
-
garlic cloves3
-
fresh Fresno chilies stems removed, halved4
-
dried 'chile de árbol' chilies to taste2 - 4
-
ground smoked paprika½ tsp
-
coarse salt1 tsp
-
dried oregano½ tsp
-
extra virgin olive oil3 ½ oz
-
red wine vinegar1 ½ oz
-
whole chicken spatchcocked (see Tip)53 oz
Vegetable Salad
-
mixed vegetables (e.g. broccoli, carrots, red bell pepper), in pieces (2 in.)16 oz
-
mayonnaise3 ½ oz
-
salt to taste¼ tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
-
Dijon mustard1 ½ tbsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
904 mg
Białko
65 g
Kalorie
3665 kJ /
876 kcal
Tłuszcz
63 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
13 g
Węglowodany
11 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Orange Creamsicle Whip
10min.
Mixed Herbs Rice
35min.
Skinny Lemon Ginger Sour
15min.
Chili Lime Steamed Corn
25min.
Tomato Soup with Grilled Cheese Sandwiches
40min.
Baffad Masala
Žádné hodnocení
Keftedes (Greek-Style Meatballs)
2hod. 30min.
Korean Chicken Noodle Soup (Kal-guksu)
1hod. 15min.
Japanese Ramen Noodle Soup
1hod. 40min.
Chicken Mole Verde
1hod. 5min.
Creole Style Jambalaya
1hod. 10min.
Tex-Mex Red Rice
1hod.