Urządzenia i Akcesoria
Baked Piri Piri Chicken with Chopped Vegetable Salad
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 7 godz. 20 min
4 portions
Składniki
Piri Piri Chicken
-
garlic cloves3
-
fresh Fresno chilies stems removed, halved4
-
dried 'chile de árbol' chilies to taste2 - 4
-
ground smoked paprika½ tsp
-
coarse salt1 tsp
-
dried oregano½ tsp
-
extra virgin olive oil3 ½ oz
-
red wine vinegar1 ½ oz
-
whole chicken spatchcocked (see Tip)53 oz
Vegetable Salad
-
mixed vegetables (e.g. broccoli, carrots, red bell pepper), in pieces (2 in.)16 oz
-
mayonnaise3 ½ oz
-
salt to taste¼ tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
-
Dijon mustard1 ½ tbsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
904 mg
Białko
65 g
Kalorie
3665 kJ /
876 kcal
Tłuszcz
63 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
13 g
Węglowodany
11 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chimichurri Roast Chicken
1 godz. 20 min
Korean Fried Chicken
3 godz. 10 min
Lemon Garlic Salmon
2 godz. 20 min
Potato Gratin
1 godz. 10 min
Steamed Salmon and Veggies with Yellow Rice
35 min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 min
Keftedes (Greek-Style Meatballs)
2 godz. 30 min
Baked Fish with Shrimp, Vegetables and Basmati Rice (Ben)
1 godz.
South Texas Carne Guisada
1 godz. 20 min
Shrimp and Potato Boil
40 min
Brioche Buns
2 godz.
Lasagna
2 godz. 30 min