Mushroom Stir-Fry

Mushroom Stir-Fry

4.2 37 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
4 portions

Składniki

  • water divided
    31 ½ oz
  • tamari sauce to taste
    2 oz
  • corn starch
    1 tbsp
  • dark brown sugar
    1 tbsp
  • vegetable stock paste
    1 tsp
  • green onions cut into pieces, plus extra, sliced to garnish
    3 oz
  • fresh ginger sliced
    1 inch
  • garlic cloves
    2
  • Chinese five spice
    ½ tsp
  • dried chili flakes
    ¼ tsp
    1 dried red chili
  • fresh mixed mushrooms (e.g. button, shiitake, trumpet, cremini, king oyster), sliced
    10 ½ oz
  • extra virgin olive oil
    1 oz
  • salt
    ½ tsp
  • jasmine rice
    7 oz
  • zucchini sliced into half moons (½ in.)
    3 ½ oz
  • carrot julienned
    3 ½ oz
  • Chinese cabbage leaves sliced (½ in)
    3 ½ oz
  • baby corn (opcjonalnie) drained
    3 oz
  • bean sprouts, fresh
    3 oz
  • toasted sesame oil to drizzle
  • sesame seeds to garnish
  • dried red chilies (opcjonalnie) to garnish
    4

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 403 kcal / 1686.1 kJ
Białko 10.9 g
Tłuszcz 13.8 g
Węglowodany 62.3 g
Błonnik 4.9 g
Tłuszcz nasycony 1.1 g
Sód 1161.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...