Urządzenia i Akcesoria
Mushroom Stir-Fry
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
4 portions
Składniki
-
water divided31 ½ oz
-
tamari sauce to taste2 oz
-
corn starch1 tbsp
-
dark brown sugar1 tbsp
-
vegetable stock paste1 tsp
-
green onions cut into pieces, plus extra, sliced to garnish3 oz
-
fresh ginger sliced1 inch
-
garlic cloves2
-
Chinese five spice½ tsp
-
1 dried red chilidried chili flakes¼ tsp
-
fresh mixed mushrooms (e.g. button, shiitake, trumpet, cremini, king oyster), sliced10 ½ oz
-
extra virgin olive oil1 oz
-
salt½ tsp
-
jasmine rice7 oz
-
zucchini sliced into half moons (½ in.)3 ½ oz
-
carrot julienned3 ½ oz
-
Chinese cabbage leaves sliced (½ in)3 ½ oz
-
baby corn (opcjonalnie) drained3 oz
-
bean sprouts, fresh3 oz
-
toasted sesame oil to drizzle
-
sesame seeds to garnish
-
dried red chilies (opcjonalnie) to garnish4
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1161.3 mg
Białko
10.9 g
Kalorie
1686.1 kJ /
403 kcal
Tłuszcz
13.8 g
Błonnik
4.9 g
Tłuszcz nasycony
1.1 g
Węglowodany
62.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tofu Stew
30 min
Carrot Pasta
1 h 20 min
Vegetarian Japchae
45 min
Chili and Peanut Noodles with Tofu and Chili Garlic Oil
30 min
Mushroom Fettuccini
40 min
Mixed Mushroom Sauté
30 min
Vegan Spaghetti and "Meatballs"
1 h 30 min
Kaiyang Cabbage (Savory Stir-Fried Cabbage)
35 min
Mushroom Ragu with Zoodles
40 min
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
45 min
Asparagus Sauté
15 min
Broccoli Sauté (TM6 Metric)
15 min