Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 克 無鹽奶油 ,切小塊
- 80 克 洋蔥 ,切塊
- 1 片 乾燥月桂葉
- 100 克 蘑菇 ,切塊
- 120 克 馬鈴薯 ,切小塊
- 500 克 水
- 250 克 白花椰菜 ,切小朵
- 100 克 鮮奶油
- 1 茶匙 鹽
- ½ 茶匙 豆蔻粉
- 新鮮巴西利 ,切碎,裝飾用 (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 396 kJ / 94 kcal
- Białko
- 2.181 g
- Węglowodany
- 7.845 g
- Tłuszcz
- 6.356 g
- Błonnik
- 1.817 g