Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 顆 蛋
- ½ 茶匙 鹽
- 15 克 蒜頭
- 100 克 洋蔥 ,切塊(約2公分)
- 5 克 油
- 450 克 蕃茄 ,切塊(約2公分)
- 2 大匙 蕃茄醬
- 1 茶匙 糖
- 10 克 蔥 ,切段
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 539.2 kJ / 129 kcal
- Białko
- 6.8 g
- Węglowodany
- 16.9 g
- Tłuszcz
- 5 g
- Błonnik
- 2.7 g