Linsensalat mit Camembert, Roter Bete und Weintrauben
TM6 TM5

Linsensalat mit Camembert, Roter Bete und Weintrauben

4.1 (197 ocen)

Składniki

  • 150 g Rote Bete, gegart, in Stücken
  • 80 g Radieschen
  • 100 g Puylinsen, getrocknet, unter kaltem Wasser abgespült und abgetropft
  • 770 g Wasser
  • 2 TL Salz
  • 100 g Trauben, kernlos, hell oder dunkel
  • 50 g Feldsalat
  • 120 g Camembert, light (13% Fett)
  • 20 g Rotweinessig
  • 30 g Wild-Preiselbeeren, aus dem Glas
  • 10 g Olivenöl
  • ½ TL Pfeffer

Wartości odżywcze
na 1 Portion
Kalorie
1776 kJ / 424 kcal
Białko
30 g
Węglowodany
43 g
Tłuszcz
11 g
Błonnik
12.7 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy