Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g Rote Bete, vakuumiert, in Stücken
- 100 g Feta, in Stücken
- 100 g Frischkäse
- 20 g Olivenöl
- 3 Stängel Dill, abgezupft, und etwas mehr zum Bestreuen
- ¼ - ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 1 Prise Zucker
- 4 Scheiben Graubrot
- 1 Avocado, klein, reif, in dünnen Scheiben
- 100 g Lachs, geräuchert, in Scheiben (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2159 kJ / 516 kcal
- Białko
- 19 g
- Węglowodany
- 32 g
- Tłuszcz
- 32 g
- Błonnik
- 6.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Eichblattsalat mit Birnen und Forelle
15 dk
Brot mit Rote Bete und Hering (Smørrebrød)
50 dk
Matjes-Salat mit Pflaumendressing
45 min
Gurken-Molke-Drink
10 dk
Deftiges Krabbenfrühstück
25 dk
Crespelle mit Räucherlachs und Rote Bete-Apfel-Salat
1sa
Matjesstulle mit Kressedip
2h 40min
Matjes-Katersalat
55 min
Melonen-Brot-Salat
25 dk
Spinat-Tomaten-Salat
20 dk
Nizza-Salat
40 min
Avocado-Ei-Spread
25 dk