Urządzenia i Akcesoria
Blitz-Stulle
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
4 Portionen
Składniki
-
Rote Bete vakuumiert, in Stücken200 g
-
Feta in Stücken100 g
-
Frischkäse100 g
-
Olivenöl20 g
-
Dill abgezupft, und etwas mehr zum Bestreuen3 Stängel
-
Salz¼ - ½ TL
-
Pfeffer¼ TL
-
Zucker1 Prise
-
Graubrot4 Scheiben
-
Avocado klein, reif, in dünnen Scheiben1
-
Räucherlachsscheiben (opcjonalnie) in Scheiben100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
19 g
Kalorie
2159 kJ /
516 kcal
Tłuszcz
32 g
Błonnik
6.2 g
Węglowodany
32 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Kickstart!
11 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Fenchel-Trauben-Salat
10 min
Avocado-Gurken-Salat
20 min
Radieschen-Gurken-Salat mit Räucherlachs
40 min
Matjes-Apfel-Ragout mit Eisbergsalat
15 min
Grapefruit-Avocado-Salat
25 min
Matjes-Salat mit Pflaumendressing
45 min
Brot mit Rote Bete und Hering (Smørrebrød)
50 min
Deftiges Krabbenfrühstück
25 min
Eisbergsalat mit Halloumi
40 min
Quinoasalat mit Trauben und Käse
45 min
Nizza-Salat
40 min
Avocado-Egg-Sandwich
30 min