Urządzenia i Akcesoria
Graupen-Erbsen-Salat mit Thunfisch
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
2 Portionen
Składniki
-
Radieschen100 g
-
Wasser200 g
-
Salz1 ½ TL
-
Perlgraupen75 g
-
Salatherz klein1
-
Erbsen, TK80 g
-
Thunfisch, in Lake klein (Abtropfgew. 50 g), abgetropft1 Dose
-
Petersilie abgezupft2 Stängel
-
Joghurt, 3,5% Fett100 g
-
Kapern, eingelegt Sud aufgefangen1 TL
-
Pfeffer2 Prisen
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
16 g
Kalorie
1015 kJ /
243 kcal
Tłuszcz
2 g
Błonnik
3.4 g
Węglowodany
36 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Die Thermomix® Diät
41 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Linsensalat mit Camembert, Roter Bete und Weintrauben
1 Std. 10 Min
Gurken-Dill-Milchshake
5 Min
Erbsen-Frittata
35 Min
Süßkartoffel-Mango-Proteinshake
30 Min
Kartoffel-Spinat-Proteinshake
30 Min
Kräuterlassi
5 Min
Spargel-Weißwurst-Salat
25 Min
Gnocchi-Fenchel-Gemüse mit Gorgonzolasauce
30 Min
Schinken-Porree-Salat mit Ei
25 Min
Reissalat mit Lachs und Pak Choi
45 Min
Feta-Spinat mit Spiegelei
35 Min
Risotto mit Sauerkraut
30 Min