Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g Radieschen
- 200 g Wasser
- 1 ½ TL Salz
- 75 g Perlgraupen
- 1 Salatherz, klein
- 80 g Erbsen, TK
- 1 Dose Thunfisch, in Lake, klein (Abtropfgew. 50 g), abgetropft
- 2 Stängel Petersilie, abgezupft
- 100 g Joghurt, 3,5% Fett
- 1 TL Kapern, eingelegt, Sud aufgefangen
- 2 Prisen Pfeffer
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1015 kJ / 243 kcal
- Białko
- 16 g
- Węglowodany
- 36 g
- Tłuszcz
- 2 g
- Błonnik
- 3.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Feta-Spinat mit Spiegelei
35 min
Gurken-Dill-Milchshake
5min
Schinken-Porree-Salat mit Ei
25 min
Kartoffel-Spinat-Proteinshake
30 min
Gemüse-Miso-Suppe mit Hähnchen
30 min
Erbsen-Frittata
35 min
Ananas-Sauerkraut-Salat mit Cashews
25 min
Kräuterlassi
5min
Spargel-Weißwurst-Salat
25 min
Omelette-Wraps mit Lachs-Erbsen-Creme
40 min
Risotto mit Sauerkraut
30 min
Bulgur mit gebratenem Blumenkohl und Rosinen
35 min