Filet de bœuf saignant à la citronnelle et au basilic (cuisson sous-vide)

Filet de bœuf saignant à la citronnelle et au basilic (cuisson sous-vide)

4.5 10 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz.
2 portions

Składniki

  • 1500 g d'eau
  • 300 g de filet de bœuf
  • ½ tige de citronnelle fraîche
  • 2 - 3 feuilles de basilic frais
  • 1 - 2 cm de galanga
  • 10 - 20 g d'huile végétale

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 126.5 mg
Białko 31.5 g
Kalorie 1412 kJ / 339.5 kcal
Tłuszcz 23.5 g
Błonnik 0 g
Tłuszcz nasycony 5.5 g
Węglowodany 1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...