Cake jambon et boursin

Cake jambon et boursin

3.3 76 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
6 portions

Składniki

  • beurre pour le moule
  • d'oignon coupé en deux
    100 g
  • de jambon cuit, en dés
    200 g
  • de crème fraîche épaisse
    50 g
  • de fromage à tartiner aux herbes et à l'ail type Boursin®
    200 g
  • de lait
    100 g
  • œufs
    3
  • de farine de blé
    170 g
  • de levure chimique (½ sachet)
    1 c. à café
  • d'huile d'olive
    80 g
  • de sel
    1 pincée
  • de poivre moulu
    1 pincée

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 491.5 kcal / 2056.2 kJ
Białko 20.4 g
Tłuszcz 33.6 g
Węglowodany 26.3 g
Błonnik 1.5 g
Tłuszcz nasycony 12.3 g
Sód 727.9 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...