
Urządzenia i Akcesoria
Cake jambon et boursin
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
6 portions
Składniki
-
beurre pour le moule
-
d'oignon coupé en deux100 g
-
de jambon cuit, en dés200 g
-
de crème fraîche épaisse50 g
-
de fromage à tartiner aux herbes et à l'ail type Boursin®200 g
-
de lait100 g
-
œufs3
-
de farine de blé170 g
-
de levure chimique (½ sachet)1 c. à café
-
d'huile d'olive80 g
-
de sel1 pincée
-
de poivre moulu1 pincée
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
491.5 kcal /
2056.2 kJ
Białko
20.4 g
Tłuszcz
33.6 g
Węglowodany
26.3 g
Błonnik
1.5 g
Tłuszcz nasycony
12.3 g
Sód
727.9 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Savoureux cakes
10 Przepisów
Francja
Francja