Urządzenia i Akcesoria
Quick beetroot relish
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
16 portions
Składniki
-
red onion (approx. 150 g), cut into thin slices1
-
olive oil20 g
-
dark brown sugar20 g
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
raw beetroots peeled and cut into quarters (see Tips)300 g
-
green apple peeled cored and cut into quarters (see Tips)1
-
piece fresh ginger peeled3 cm
-
currant20 g
-
apple cider vinegar (see Tips)40 g
-
ground allspice½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
46.8 mg
Białko
0.6 g
Kalorie
151.5 kJ /
36.1 kcal
Tłuszcz
1.3 g
Błonnik
1.2 g
Tłuszcz nasycony
0.2 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Rosemary and sea salt crackers
35 min
Cranberry and rosemary chutney
40 min
ANZAC biscuits
40 min
Vegetable stock paste
30 min
Basil pesto
10 min
Tomato relish
2 godz. 10 min
Custard
10 min
Caramelised red onion chutney
24 godz.
Quince paste
4 godz. 10 min
Falafel crackers
40 min
Coleslaw
10 min
Almond shortcrust pastry
35 min