Urządzenia i Akcesoria
Quick beetroot relish
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
16 portions
Składniki
-
red onion (approx. 150 g), cut into thin slices1
-
olive oil20 g
-
dark brown sugar20 g
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
raw beetroots peeled and cut into quarters (see Tips)300 g
-
green apple peeled cored and cut into quarters (see Tips)1
-
piece fresh ginger peeled3 cm
-
currant20 g
-
apple cider vinegar (see Tips)40 g
-
ground allspice½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
46.8 mg
Białko
0.6 g
Kalorie
151.5 kJ /
36.1 kcal
Tłuszcz
1.3 g
Błonnik
1.2 g
Tłuszcz nasycony
0.2 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tomato ketchup
1 Std. 25 Min
Coleslaw
10 Min
Vegetable stock paste
30 Min
Butter
10 Min
Basil pesto
10 Min
Quince paste
4 Std. 10 Min
Citrus marmalade
2 Std. 20 Min
Sour cream pastry
25 Min
Walnut and blue cheese shortbread
1 Std. 20 Min
Beetroot, Parmesan and cashew dip
5 Min
Lemon or lime butter
15 Min
Capsicum and sun-dried tomato dip
5 Min