Urządzenia i Akcesoria
Quick beetroot relish
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
16 portions
Składniki
-
red onion (approx. 150 g), cut into thin slices1
-
olive oil20 g
-
dark brown sugar20 g
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
raw beetroots peeled and cut into quarters (see Tips)300 g
-
green apple peeled cored and cut into quarters (see Tips)1
-
piece fresh ginger peeled3 cm
-
currant20 g
-
apple cider vinegar (see Tips)40 g
-
ground allspice½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
46.8 mg
Białko
0.6 g
Kalorie
151.5 kJ /
36.1 kcal
Tłuszcz
1.3 g
Błonnik
1.2 g
Tłuszcz nasycony
0.2 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Red onion relish
50 min
Brandy custard (TM6)
15 min
Stewed apples with walnut crumble topping
25 min
ANZAC biscuits
40 min
Stewed rhubarb with apple and strawberries
30 min
Tomato relish
2 godz. 10 min
Kumara fritters with sour cream and chilli sauce
25 min
Hommus dip
5 min
Hazelnut dukkah with fennel
50 min
Corn and coriander fritters with avocado tahini
1 godz. 15 min
Apple and ginger paste
6 godz. 15 min
Dukkah
25 min