Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de cebolla en cuartos
- 70 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 cucharadita de pimentón dulce
- 500 g de habas frescas con vaina (sin hebras y en trozos de 6 cm)
- 200 g de agua
- ½ cucharadita de sal
- 1 cucharada de vinagre
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 900 kJ / 215 kcal
- Białko
- 4.8 g
- Węglowodany
- 6.2 g
- Tłuszcz
- 17.9 g
- Błonnik
- 4.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Coliflor al vapor con salsa de mantequilla y alcaparras
50min
Tortilla de alcachofas
30min
Alcachofas con habitas al azafrán
50min
Espinacas con garbanzos a la sevillana
45min
Berenjenas al ajillo
50min
Alcachofas a la cerveza
45min
Alcachofas a la romana
50min
Calabacín confitado
40min
Alcachofas al limón
40min
Espárragos en "ajo pollo" para dos
40min
Acelgas en adobillo
40min
Tortilla de berenjenas y queso
40min