Pães de girassol e linhaça

Pães de girassol e linhaça

5.0 2 rating
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 20 godz. 10 min
2 unidades

Składniki

Massa-mãe de trigo
  • água
    100 g
  • isco (massa-mãe de trigo e maçã)
    10 g
  • farinha tipo 65
    100 g
Massa demolhada a frio
  • semente de girassol
    50 g
  • sementes de linhaça
    40 g
  • água
    90 g
Massa principal
  • Azeite q.b. p/ untar
  • água fria, mais q.b. p/ vapor
    200 g
  • fermento de padeiro fresco
    5 g
  • farinha de trigo integral
    140 g
  • farinha tipo 65 mais q.b. p/ polvilhar
    160 g
  • sal
    1 ½ c. chá de

Poziom trudności

zaawansowany


Wartości odżywcze na 1 unidade

Białko 38 g
Kalorie 4572 kJ / 1125 kcal
Tłuszcz 22 g
Błonnik 22.4 g
Węglowodany 173 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...