Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 cucchiaino di capperi sotto sale, lavati e sgocciolati
- 2 filetti di erba cipollina fresca, sminuzzati
- ¼ di finocchio affettato, con la barba
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 150 g di panna acida
- 30 g di rucola fresca, lavata
- 1 carota, pelata e affettata
- ¾ di finocchio affettato
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2451 kJ / 586 kcal
- Białko
- 7.9 g
- Węglowodany
- 16 g
- Tłuszcz
- 52.8 g
- Błonnik
- 7.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Samosas con carne e verdure
1óra 15p
Insalata tiepida di verdure con condimento alla senape
40 min
Insalata di cavolo messicana
15 min.
Uova alla Benedict
45 min
Insalata riccia con pere e Gorgonzola
50min
Insalata di avocado, mirtilli rossi e noci
10 min.
Delizie di mela e meringa
2óra
Insalata con uovo pochè
45 min
Insalata di sedano rapa e mele
10 min.
Tzatziki
20p
Gazpacho prosciutto e melone
2óra 10p
Empanadas di carne
1j 10 menit