Tris di mousse con frollini integrali (vegan)

Tris di mousse con frollini integrali (vegan)

3.8 12 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
40 porzioni

Składniki

Frollini integrali
  • 120 g di farina integrale
  • 40 g di olio extravergine di oliva
  • 50 g di acqua
  • ½ cucchiaino di sale
Mousse ai ceci
  • 200 g di ceci bianchi lessi
  • 20 g di succo di limone, spremuto fresco
  • 1 pizzico di sale
  • 80 - 100 g di acqua
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
Mousse alla barbabietola
  • 200 g di fagioli cannellini in scatola
  • 80 - 100 g di acqua
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
  • 50 g di barbabietola rossa cotta a pezzi
Mousse agli spinaci e broccoli
  • 400 g di cimette di broccoli
  • 100 g di foglie di spinaci freschi
  • 500 g di acqua
  • 1 pizzico di sale
  • 40 g di olio extravergine di oliva

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 1.4 g
Kalorie 228.5 kJ / 54.6 kcal
Tłuszcz 3.8 g
Błonnik 1.2 g
Węglowodany 4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...