Soufflè ai cardi al vapore

Soufflè ai cardi al vapore

4.0 4 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
6 porzioni

Składniki

  • 80 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3cm)
  • 1000 g di acqua
  • 350 g di cardi puliti dai filamenti, a pezzi (5 cm)
  • burro q.b.
  • 125 g di panna (30-40% di grassi)
  • 2 uova (da 60 g)
  • 10 g di sale
  • 1 pizzico di noce moscata in polvere

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 7.8 g
Kalorie 648 kJ / 155 kcal
Tłuszcz 12.8 g
Błonnik 0.9 g
Węglowodany 1.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...