Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1500 g di acqua
- 30 g di succo di limone, spremuto fresco
- 2 braciole di maiale (300 g circa l'una, spessore 3-4 cm)
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 40 g di olio extravergine di oliva
- ½ scalogno
- 300 g di ananas fresco a pezzi
- 10 g di zucchero di canna
- 10 g di salsa di senape
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2907.5 kJ / 695 kcal
- Białko
- 46.5 g
- Węglowodany
- 42.7 g
- Tłuszcz
- 92.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.6 g
- Błonnik
- 3 g
- Sód
- 105 mg
Alternatywne przepisy
Lonza di maiale sottovuoto con burro timo e radicchio rosso
2h
Filetti di manzo sottovuoto con burro alle erbe
2 Std. 20 Min
Manzo ai carciofi e olive a Cottura Lenta
2h
Manzo a Cottura Lenta con funghi e verdure
5h 20 min.
Cosce di pollo piccanti
1 Std. 50 Min
Filetto di manzo sottovuoto con patate e remoulade
1 Std. 30 Min
Manzo sottovuoto con patate rosse e salsa bernese di (Lorenzo Biagiarelli)
1h 10min
Sovracosce sottovuoto di pollo in salsa Teriyaki
2h 10 min
Pollo alla birra a Cottura Lenta con purè di zucca e patate
4 Std. 10 Min
Sovracosce di pollo in salsa di peperone a Cottura Lenta con riso
4 godz. 45 min
Spezzatino di vitello al miele
3h 5min
Cosce di pollo e funghi a Cottura Lenta
1 Std. 50 Min