Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1500 g di acqua
- 30 g di succo di limone, spremuto fresco
- 2 braciole di maiale (300 g circa l'una, spessore 3-4 cm)
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 40 g di olio extravergine di oliva
- ½ scalogno
- 300 g di ananas fresco a pezzi
- 10 g di zucchero di canna
- 10 g di salsa di senape
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2907.5 kJ / 695 kcal
- Białko
- 46.5 g
- Węglowodany
- 42.7 g
- Tłuszcz
- 92.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.6 g
- Błonnik
- 3 g
- Sód
- 105 mg
Alternatywne przepisy
Capesante con crema allo zafferano sottovuoto
1 Std.
Sovracosce di pollo in salsa di peperone a Cottura Lenta con riso
4 Std. 45 Min
Bistecca Sottovuoto
1h 10min
Nel giardino zen
1 Std. 30 Min
Pollo ripieno con salsa e patate glassate
1 Std. 30 Min
Involtini di pollo ripieni sottovuoto con salsa ai peperoni
2 Std. 10 Min
Costolette d’agnello con carciofi sottovuoto
9 Std. 30 Min
Petto di pollo al limone con asparagi sottovuoto
2 Std. 30 Min
Braciole di maiale con frittelle di patate sottovuoto
3h 30min
Filetti di manzo sottovuoto con burro alle erbe
2h 20min
Filetto di manzo sottovuoto con patate e remoulade
1 Std. 30 Min
Salmone con crema di avocado sottovuoto
1 Std.