Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 4 filetti di pesce bianco, magro (tipo nasello o rana pescatrice) (200 g ciascuno, 2 cm di spessore)
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 636 kJ / 152 kcal
- Białko
- 36 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 2 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.2 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 140 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salmone sottovuoto alle erbe (per 2 persone)
1h 30min
Orata sottovuoto agli agrumi con gamberi in salsa
1h 30min
Petto di pollo al limone con asparagi sottovuoto
2 Std. 30 Min
Menù: Branzino, patate e carciofi e budino al cioccolato
50min
Orata al sale
40min
Ratatouille di verdure sottovuoto
1h
Ananas sottovuoto
1 Std. 15 Min
Asparagi sottovuoto
50min
Gamberi freschi sottovuoto
1h
Contorno di carciofi sottovuoto
50min
Pollo speziato sottovuoto
1 godz. 50 min
Pizza romana bianca
6u. 30min