Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 4 filetti di pesce bianco, magro (tipo nasello o rana pescatrice) (200 g ciascuno, 2 cm di spessore)
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 636 kJ / 152 kcal
- Białko
- 36 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 2 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.2 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 140 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Yogurt al latte di cocco
15h
Cosce di pollo piccanti
1 Std. 50 Min
Frittata di spinaci e formaggi in vasocottura
1 Std. 20 Min
Merluzzo sottovuoto con pomodorini e olive
1h 30min
Involtini di pollo ripieni sottovuoto con salsa ai peperoni
2 Std. 10 Min
Uova in salsa alle erbe e crackers
50min
Manzo alla cantonese sottovuoto
2h 25min
Carote fermentate
84h 30min
Medaglioni di vitello sottovuoto
2h
Focaccia con kefir
12h
Polpettone di manzo ripieno sottovuoto
5 godz.
Baci di dama calabresi
1h