Pesce bianco magro sottovuoto

Pesce bianco magro sottovuoto

4.3 6 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 porzioni

Składniki

  • 1500 g di acqua
  • 30 g di succo di limone
  • 4 filetti di pesce bianco magro (tipo nasello o rana pescatrice) (200 g ciascuno, 2 cm di spessore)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 140 mg
Białko 36 g
Kalorie 636 kJ / 152 kcal
Tłuszcz 2 g
Błonnik 0 g
Tłuszcz nasycony 0.2 g
Węglowodany 0 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...