Wersje kompatybilne
Gnocchi ripieni con spinaci freschi e salsiccia
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 g di acqua
- 600 g di patate a pasta farinosa
- 3 pizzichi di sale
- 130 g di farina tipo 00
- 100 g di salsiccia a pezzi
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 60 g di spinaci baby freschi
- burro fuso, a piacere
- Parmigiano reggiano grattugiato, a piacere
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1427.7 kJ / 341.2 kcal
- Białko
- 11 g
- Węglowodany
- 52.5 g
- Tłuszcz
- 11 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.8 g
- Błonnik
- 3.4 g
- Sód
- 301.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crêpes di carote con salsa al pomodoro
1h
Gnocchi di patate ripieni di speck e Brie
1h 20 min
Spatzle di cavoletti con speck
1h
Gnocchetti verdi al profumo di menta
55 min
Gnocchi bicolore
2h
Crespelle alla valdostana
2h
Spatzle con salmone e zafferano
40 min
Pizza con pesto di pistacchio, stracciatella e mortadella TM6
4h
Spatzle di zucca con salsiccia
1h
Crespelle prosciutto e mozzarella
1h 30min
Polpettone ripieno di spinaci e formaggio (TM6)
1h 15 min
Pizza con pesto di pistacchio, stracciatella e mortadella
4h