Wersje kompatybilne
Gnocchi ripieni con spinaci freschi e salsiccia
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 g di acqua
- 600 g di patate a pasta farinosa
- 3 pizzichi di sale
- 130 g di farina tipo 00
- 100 g di salsiccia a pezzi
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 60 g di spinaci baby freschi
- burro fuso, a piacere
- Parmigiano reggiano grattugiato, a piacere
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1427.7 kJ / 341.2 kcal
- Białko
- 11 g
- Węglowodany
- 52.5 g
- Tłuszcz
- 11 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.8 g
- Błonnik
- 3.4 g
- Sód
- 301.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Polpette spinaci e mozzarella
45 min
Sformato di pasta al tonno
30 min
Cappelletti di sfoglia al salmone affumicato e semi di papavero
5h
Torta pasqualina (senza glutine)
2小时
Involtini di pollo con purè di patate dolci
1h
Frittatine alle cime di rapa
1h
Crespelle ai formaggi
2h 30min
Salsa alle castagne
45 min
Scrigno di cappelletti
2小时
Tortina cioccolato bianco e lamponi
1h 20min
Mini soufflè ai formaggi e zucchine (senza glutine)
35min
Lasagne mozzarella, ricotta e spinaci (Bimby Friend)
1 godz. 30 min