Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1200 g de pera pelada y cortada en trozos
- 100 g de vino blanco seco
- 140 g de zumo de naranja
- 100 g de licor de naranja
- 4 cucharadas de edulcorante (líquido o en polvo)
- hojas de menta fresca para decorar
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 333 kJ / 80 kcal
- Białko
- 1.05 g
- Węglowodany
- 18.2 g
- Tłuszcz
- 0.2 g
- Błonnik
- 4.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Compota de peras con orejones y avellanas
1h
Manzanas al vapor
1h 10 min
Mimosa de pera y tomillo
5min
Crema de frambuesas
5min
Sorbete dulce de zanahoria
4h 10min
Papillotes de piña
1h
Crema helada de naranja
9h 20min
Espuma de melocotones congelados
5min
Manzanas en almíbar de moscatel
25 min
Postre de mandarinas estofadas
10min
Natillas de naranja con chocolate
2j 15 menit
Compota de manzana con cobertura de bizcocho
50 min