Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 cucharaditas de mantequilla
- 80 g de tomates secos en aceite escurridos
- 3 huevos
- 90 g de aceite de oliva
- 100 g de leche
- 180 g de harina (y un poco más para el molde)
- 1 sobre de levadura química en polvo (15 g)
- 180 g de queso gorgonzola en trozos
- 100 g de dados de beicon ahumado
- 2 cucharadas de semillas de sésamo negro
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- Wartości odżywcze
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 1082 kJ / 259 kcal
- Białko
- 9.42 g
- Węglowodany
- 13.1 g
- Tłuszcz
- 18.94 g
- Błonnik
- 1.24 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Espinacas a la crema con huevos poché
35min
Berenjenas a la parmesana
1h
Pudin de bacalao
2h 30min
Moussaka de lentejas
2h 20min
Quiche Lorraine
50min
Magdalenas de brócoli y fuet
45 min
Cheesecake salado con tomates cherry
3 Std. 40 Min
Endibias gratinadas
40 min
Choux de queso
1h 10min
Frittata de verduras de primavera con hierbas aromáticas
30 min
Parmentier de setas
1h 10min
Huevos a la florentina
40 min