Espuma de remolacha con pincho de arenques en vinagre

Espuma de remolacha con pincho de arenques en vinagre

3.0 10 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
12 raciones

Składniki

Patatas cocidas
  • de agua
    500 g
  • de patatas peladas y en trozos
    250 g
Espuma de remolacha
  • de remolacha cocida
    250 g
  • de sal
    ½ cucharadita
  • claras de huevo
    2
  • de zumo de limón
    10 g
Presentación
  • arenques en vinagre
    3
  • pepinillos en vinagre
    3

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 27 kcal / 111 kJ
Białko 1.76 g
Tłuszcz 0.35 g
Węglowodany 3.82 g
Błonnik 0.99 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...