Espuma de remolacha con pincho de arenques en vinagre

Espuma de remolacha con pincho de arenques en vinagre

3.0 10 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
12 raciones

Składniki

Patatas cocidas
  • 500 g de agua
  • 250 g de patatas peladas y en trozos
Espuma de remolacha
  • 250 g de remolacha cocida
  • ½ cucharadita de sal
  • 2 claras de huevo
  • 10 g de zumo de limón
Presentación
  • 3 arenques en vinagre
  • 3 pepinillos en vinagre

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 27 kcal / 111 kJ
Białko 1.76 g
Tłuszcz 0.35 g
Węglowodany 3.82 g
Błonnik 0.99 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...