
Urządzenia i Akcesoria
Bow-Tie Antipasto Pasta Salad
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
6 portions
Składniki
Italian Vinaigrette
-
olive oil6 oz
-
lemon thin peel only, no pith, plus 2 tbsp juice, divided1
-
garlic cloves2
-
dried basil1 tsp
-
dried oregano½ tsp
-
sugar½ tsp
-
salt1 tsp
-
red wine vinegar3 oz
-
paprika⅛ tsp
-
onion powder½ tsp
-
Dijon mustard1 tsp
Pasta Salad
-
water50 oz
-
dried bow-tie pasta16 oz
-
red onions quartered4 oz
-
salami sliced (¼ in.)5 oz
-
roasted red peppers julienned, drained4 oz
-
pepperoncini julienned, drained4 oz
-
sliced black olives drained3 ½ oz
-
mozzarella bocconcini drained8 oz
-
fresh basil leaves thinly sliced, to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
25 g
Kalorie
3297 kJ /
788 kcal
Tłuszcz
48 g
Błonnik
5 g
Węglowodany
64 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Turkey Chili
45 min
Sticky Sesame Chicken
40 min
Baked Crab Dip
15 min
Colorado Cowboy Beans
1 godz. 5 min
Chicken Marsala
40 min
Potatoes with Chorizo
1 godz. 25 min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30 min
Chicken Tetrazzini
40 min
Deli Macaroni Salad
1 godz. 45 min
Thanksgiving Stuffing Meatloaf
1 godz. 30 min
Mini Bacon and Egg Souffles
20 min
Deviled Eggs
20 min