Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Italian Vinaigrette
- 6 oz olive oil
- 1 lemon, thin peel only, no pith, plus 2 tbsp juice, divided
- 2 garlic cloves
- 1 tsp dried basil
- ½ tsp dried oregano
- ½ tsp sugar
- 1 tsp salt
- 3 oz red wine vinegar
- ⅛ tsp paprika
- ½ tsp onion powder
- 1 tsp Dijon mustard
Pasta Salad
- 50 oz water
- 16 oz dried bow-tie pasta
- 4 oz red onions, quartered
- 5 oz salami, sliced (¼ in.)
- 4 oz roasted red peppers, julienned, drained
- 4 oz pepperoncini, julienned, drained
- 3 ½ oz sliced black olives, drained
-
8
oz mozzarella bocconcini, drained
lub 8 oz ciliegine, drained - fresh basil leaves, thinly sliced, to garnish
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3297 kJ / 788 kcal
- Białko
- 25 g
- Węglowodany
- 64 g
- Tłuszcz
- 48 g
- Błonnik
- 5 g
Alternatywne przepisy
Baked Salmon Cakes with Corn Salsa
45 min
Teriyaki Chicken and Rice
40 min
Bourbon-Glazed Chicken Wings
50 min
Spiced Corn Salad
25 min
Chicken Tacos
1h 10 min
Curried Chicken, Arugula and Pineapple
35 min
Strawberry BBQ Meatballs
45 min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30 min
Egg Salad
30 min
Nachos with Black Beans and Guacamole
35 min
Garlic Mashed Potatoes
50 min
Honey Sriracha Turkey Sliders
45 min