Urządzenia i Akcesoria
Bow-Tie Antipasto Pasta Salad
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
6 portions
Składniki
Italian Vinaigrette
-
olive oil6 oz
-
lemon thin peel only, no pith, plus 2 tbsp juice, divided1
-
garlic cloves2
-
dried basil1 tsp
-
dried oregano½ tsp
-
sugar½ tsp
-
salt1 tsp
-
red wine vinegar3 oz
-
paprika⅛ tsp
-
onion powder½ tsp
-
Dijon mustard1 tsp
Pasta Salad
-
water50 oz
-
dried bow-tie pasta16 oz
-
red onions quartered4 oz
-
salami sliced (¼ in.)5 oz
-
roasted red peppers julienned, drained4 oz
-
pepperoncini julienned, drained4 oz
-
sliced black olives drained3 ½ oz
-
8 oz mozzarella pearls, drainedmozzarella bocconcini drained8 oz
-
fresh basil leaves thinly sliced, to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
25 g
Kalorie
3297 kJ /
788 kcal
Tłuszcz
48 g
Błonnik
5 g
Węglowodany
64 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sticky Sesame Chicken
40 min
Tex-Mex Tortillas with Shredded Pork and Black Beans
1 godz. 20 min
Moroccan Chicken Bowl
45 min
Chicken Enchiladas
40 min
Chicken Tetrazzini
40 min
Beef Tostadas
1 godz. 10 min
Curried Chicken, Arugula and Pineapple
35 min
Shredded Chicken and Vegetable Lettuce Cups
1 godz. 15 min
Chicken Cacciatore with Orzo
1 godz. 5 min
Baby Potatoes with Prosciutto Dust
50 min
Nachos with Black Beans and Guacamole
35 min
Chicken Marsala
40 min