Urządzenia i Akcesoria
Bow-Tie Antipasto Pasta Salad
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
6 portions
Składniki
Italian Vinaigrette
-
olive oil6 oz
-
lemon thin peel only, no pith, plus 2 tbsp juice, divided1
-
garlic cloves2
-
dried basil1 tsp
-
dried oregano½ tsp
-
sugar½ tsp
-
salt1 tsp
-
red wine vinegar3 oz
-
paprika⅛ tsp
-
onion powder½ tsp
-
Dijon mustard1 tsp
Pasta Salad
-
water50 oz
-
dried bow-tie pasta16 oz
-
red onions quartered4 oz
-
salami sliced (¼ in.)5 oz
-
roasted red peppers julienned, drained4 oz
-
pepperoncini julienned, drained4 oz
-
sliced black olives drained3 ½ oz
-
8 oz mozzarella pearls, drainedmozzarella bocconcini drained8 oz
-
fresh basil leaves thinly sliced, to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
25 g
Kalorie
3297 kJ /
788 kcal
Tłuszcz
48 g
Błonnik
5 g
Węglowodany
64 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken Parmesan
1 godz. 10 min
Chicken and Dumplings
45 min
Chicken Breasts Pizzaiola
55 min
Caprese Frittata
30 min
Fettuccine Alfredo
40 min
Chicken Tetrazzini
40 min
Chicken Cacciatore with Orzo
1 godz. 5 min
Jambalaya, Spicy Soup and Fruit Crumble
1 godz. 45 min
Meat and Rice Casserole
1 godz. 15 min
Colorado Cowboy Beans
1 godz. 5 min
Chicken Fajita Soup
50 min
Broccoli and Cheddar Baked Potatoes
1 godz. 25 min