Urządzenia i Akcesoria
Slow Cooked Beef and Artichokes
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz.
4 portions
Składniki
-
boneless beef chuck roast cubed (2 in.)28 oz
-
all-purpose flour4 tbsp
-
salt divided, to taste1 ¼ tsp
-
ground black pepper divided, to taste½ tsp
-
yellow onions thinly sliced in half moons8 oz
-
garlic cloves sliced3
-
extra virgin olive oil divided3 tbsp
-
canned artichoke hearts quartered, drained, brine reserved14 oz
-
beef stock21 oz
-
dried basil1 ½ tsp
-
dried parsley2 tbsp
-
dried oregano1 tsp
-
Kalamata olives, pitted drained6 oz
-
corn starch1 tbsp
-
water1 tbsp
-
roasted red peppers, preserved julienned and drained8 oz
-
fresh parsley chopped, to garnish
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2028 mg
Białko
49 g
Kalorie
2243 kJ /
536 kcal
Tłuszcz
28 g
Błonnik
12 g
Tłuszcz nasycony
9 g
Węglowodany
30 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Slow Cooking
9 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Chicken Coq au Vin (Betty)
2 godz. 15 min
Coffee Rubbed Skirt Steak with Caper Salsa
35 min
Slow Cooked Cabbage and Spareribs
12 godz. 20 min
Sweet and Sour Pork Ribs (TM5 Metric)
30 min
Beef and Broccoli Sauté
30 min
Beef Stroganoff
1 godz.
Bourbon-Glazed Chicken Wings
50 min
Beef Chili
1 godz. 5 min
Potatoes with Chorizo
1 godz. 25 min
Texas Chili
1 godz. 10 min
Shrimp in Garlic Sauce
25 min
Garlic Shrimp
35 min