Urządzenia i Akcesoria
Slow Cooked Beef and Artichokes
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz.
4 portions
Składniki
-
boneless beef chuck roast cubed (2 in.)28 oz
-
all-purpose flour4 tbsp
-
salt divided, to taste1 ¼ tsp
-
ground black pepper divided, to taste½ tsp
-
yellow onions thinly sliced in half moons8 oz
-
garlic cloves sliced3
-
extra virgin olive oil divided3 tbsp
-
canned artichoke hearts quartered, drained, brine reserved14 oz
-
beef stock21 oz
-
dried basil1 ½ tsp
-
dried parsley2 tbsp
-
dried oregano1 tsp
-
Kalamata olives, pitted drained6 oz
-
corn starch1 tbsp
-
water1 tbsp
-
roasted red peppers, preserved julienned and drained8 oz
-
fresh parsley chopped, to garnish
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2028 mg
Białko
49 g
Kalorie
2243 kJ /
536 kcal
Tłuszcz
28 g
Błonnik
12 g
Tłuszcz nasycony
9 g
Węglowodany
30 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Slow Cooking
9 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Chimichurri Pork Filet with Warm Rice Salad
13 godz. 20 min
Slow Cooked Oxtail
8 godz. 20 min
Soubise Sauce
30 min
Squid and Shrimp Risotto
1 godz.
Beef Stew with Ghoulish Mashed Potato Ghosts
1 godz. 30 min
Jalapeño Chicken Lettuce Wraps with Guacamole
30 min
Sous-Vide Beef Cheeks, Mashed Potatoes and Spinach
12 godz. 45 min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 min
Mediterranean Chicken with Olives
35 min
Chicken with Spiced Tangerine Sauce
1 godz. 25 min
Green Beans with Balsamic Pearl Onions
35 min
Boiled Eggs
20 min