Urządzenia i Akcesoria
Lamb Fillets with Pink Peppercorn Sauce
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
unsalted butter diced (½ in.-1 in.)1 oz
-
shallot (approx. 1 oz ea), peeled, halved2
-
garlic cloves2
-
water plus 1 tbsp, divided7 ½ oz
-
meat stock paste to taste (see Tip)½ tsp
-
pink peppercorns divided2 tsp
-
potatoes small, unpeeled, washed and cubed (½ in.-1 in.)10 ½ oz
-
olive oil to grease
-
16 - 24 oz lamb fillet steakslamb sirloins boneless (approx. 3-6 fillets)16 - 24 oz
-
salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
-
green asparagus (5-7 oz), trimmed and halved1 bunch
-
carrot large, julienned1
-
whisky1 tbsp
-
corn starch1 tsp
-
heavy whipping cream2 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
204.9 mg
Białko
29 g
Kalorie
1830 kJ /
435 kcal
Tłuszcz
29.3 g
Błonnik
4.7 g
Tłuszcz nasycony
23.7 g
Węglowodany
12.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Grilled Steaks with Red Pepper Sauce
25 min
Spanish Rice
30 min
Cod with Citrus Butter
50 min
Cod with Crispy Bacon and Parsley Potatoes
40 min
Pork Tenderloin with Whiskey Honey Sauce
35 min
Mediterranean Chicken with Olives
35 min
Brussels Sprouts with Chestnuts and Pancetta
35 min
Beef Stew with Ghoulish Mashed Potato Ghosts
1 godz. 30 min
Steamed Scallops with Sweet Pea Purée
25 min
Shrimp & Crab Linguine
25 min
Mashed Potatoes
50 min
Stuffed Peppers with Rice and Tomato Sauce
1 godz.