Urządzenia i Akcesoria
Lamb Fillets with Pink Peppercorn Sauce
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
unsalted butter diced (½ in.-1 in.)1 oz
-
shallot (approx. 1 oz ea), peeled, halved2
-
garlic cloves2
-
water plus 1 tbsp, divided7 ½ oz
-
meat stock paste to taste (see Tip)½ tsp
-
pink peppercorns divided2 tsp
-
potatoes small, unpeeled, washed and cubed (½ in.-1 in.)10 ½ oz
-
olive oil to grease
-
16 - 24 oz lamb fillet steakslamb sirloins boneless (approx. 3-6 fillets)16 - 24 oz
-
salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
-
green asparagus (5-7 oz), trimmed and halved1 bunch
-
carrot large, julienned1
-
whisky1 tbsp
-
corn starch1 tsp
-
heavy whipping cream2 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
204.9 mg
Białko
29 g
Kalorie
1830 kJ /
435 kcal
Tłuszcz
29.3 g
Błonnik
4.7 g
Tłuszcz nasycony
23.7 g
Węglowodany
12.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lemon Chicken with Spring Onions
35 min
Chicken Marsala
40 min
Easy Cheese Souffles
1 godz.
Coq au Vin
1 godz. 40 min
Beef Chili with Lemon Feta
30 min
Pork Tenderloin with Cherry Sauce
35 min
Chicken with Spiced Tangerine Sauce
1 godz. 25 min
Mushroom and White Wine Cream Sauce
30 min
Mushroom and Blue Cheese Stuffed Flank Steak
1 godz. 40 min
French Onion Soup with Puff Pastry
55 min
Baby Potatoes with Prosciutto Dust
50 min
Beef Tenderloin with Parmesan Horseradish Sauce
55 min