Urządzenia i Akcesoria
Saltear 200 g de alho-francês
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
1 dose
Składniki
-
azeite20 g
-
alho-francês só a parte branca, cortada em rodelas (1 cm)170 - 200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 dose
Sód
9 mg
Białko
4 g
Kalorie
936 kJ /
224 kcal
Tłuszcz
20 g
Błonnik
4.1 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Saltear pimento vermelho com cebola
25 min
Saltear mistura de legumes
30 min
Saltear mistura de legumes para sopa ou guisados
25 min
Saltear 300 g de cogumelos frescos
25 min
Saltear 200 g de curgete
20 min
Saltear 200 g de pimento
20 min
Saltear 400 g de cenoura em palitos
20 min
Saltear 200 g de cenoura em palitos
15 min
Saltear 400 g de beringela
35 min
Saltear carne de peru em tiras
15 min
Saltear 200 g de cebola e alho
20 min
Saltear 200 g de cebola
20 min