Chambão estufado com creme de coco e tandoori e arroz integral de erva-príncipe

Chambão estufado com creme de coco e tandoori e arroz integral de erva-príncipe

4.2 5 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz.
4 doses

Składniki

  • arroz integral
    250 g
  • azeite
    20 g
  • dentes de alho
    3
  • cebola cortada em pedaços
    150 g
  • pasta tandoori
    1 c. sopa de
  • vagens de cardamomo
    2
  • chambão de vaca c/ osso partido em pedaços pequenos
    800 g
  • sal
    3 c. chá de
  • água mais q.b. p/ demolhar
    1500 g
  • cenoura cortada em cubos pequenos
    300 g
  • creme de coco
    200 g
  • erva-príncipe picada
    1 c. sopa de

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 dose

Sód 1987.3 mg
Białko 46.4 g
Kalorie 2998.5 kJ / 716.7 kcal
Tłuszcz 31.4 g
Błonnik 6.2 g
Tłuszcz nasycony 18.7 g
Węglowodany 63.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...