Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g água
- 200 - 500 g ervilhas congeladas
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 237.2 kJ / 56.7 kcal
- Białko
- 3.8 g
- Węglowodany
- 10.2 g
- Tłuszcz
- 0.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.1 g
- Błonnik
- 3.6 g
- Sód
- 7.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cozer 700-1000 g de batata ou batata-doce
55min
Cozer 300-600 g de batata nova
40 Min
Cozer 600 g de ervilhas
30 Min
Cozer 250 g de brócolos
20 Min
Cozer 400-800 g de feijão-verde
40 Min
Cozer 200-600 g de batata ou batata-doce
40 Min
Cozer 700-1200 g de batata-nova
50 Min
Cozer 200-300 g de feijão-verde
35 Min
Cozer 400-800 g de couve
30 Min
Cozer 500 g de espinafres
20 Min
Cozer 200-500 g de cenoura
35 Min
Cozer 400-800 g de brócolos
35 Min