Bretzels allemands

Bretzels allemands

4.0 8 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
4 portions

Składniki

  • d'eau minérale
    70 g
  • de lait
    70 g
  • de levure boulangère sèche
    3 g
  • de farine T55, et un peu pour fariner
    250 g
  • de sel
    15 g
  • de beurre demi-sel en morceaux
    20 g
  • d'eau et 1 c. à café
    1000 g
  • de bicarbonate de sodium
    55 g
  • jaune d'œuf
    1
  • de fleur de sel
    1 c. à soupe

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 268 kcal / 1129 kJ
Białko 7 g
Tłuszcz 5 g
Węglowodany 47 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...